1
$\begingroup$

Edit of question:

Need help implementing DCT Type 4 algorithm

I edited the question, and then noticed that I was presented with the "your edit will be placed in a review queue" form that low-rep users are greeted with.

That's kind of confusing, considering my 27 dBRep status.

What's more confusing: I could vote on my own edit, and it now only needs another vote to be approved.

Might be related: Once in a while (every week or so), I can't post a comment. The website then shows me red box saying that unregistered users can comment, and I have to reload the page on which I want to comment to make things work.

EDIT: Happened again, this time on my own answer, a couple minutes after posting it (when I decided I want to add something to it):

fail

cancelling and clicking edit again didn't help, reloading the page does.

$\endgroup$
2
$\begingroup$

Are you certain that you were logged in, etc? By the look of it, this edit was proposed by an anonymous user. There are no other edits/actions made with respect to that question.

enter image description here

$\endgroup$
  • $\begingroup$ Yes, I'm certain. Especially since, without reloading the page, I could then click on the "edit (1)" link below the question, and approve my own edit... $\endgroup$ – Marcus Müller Apr 3 '17 at 10:17
  • $\begingroup$ Interesting. There is no trace of other edits at all. $\endgroup$ – jojek Apr 3 '17 at 10:18
  • $\begingroup$ heh. So, what do we do now? I just realized that occasionally, I can't post comments, while I'm logged in, with an error message that "you have to be logged in to post comments" or so. Editing that into my Q. $\endgroup$ – Marcus Müller Apr 3 '17 at 10:20
  • $\begingroup$ I did cross check that IP if it was ever used by you, and indeed it was. This could mean that you are having some issues with your browser, etc. I will ask "techy guys" to have a look into that. $\endgroup$ – jojek Apr 3 '17 at 10:24
  • $\begingroup$ thanks! If it helps, the commenting problem also happens on other SE sites $\endgroup$ – Marcus Müller Apr 3 '17 at 10:25
  • $\begingroup$ Just happened again on ham.SE, this time I tried reloading the question page and re-did my edit, which worked. Browser has been sending the same cookies everytime, says firefox web dev tools $\endgroup$ – Marcus Müller Apr 3 '17 at 10:57
  • $\begingroup$ Happened again! This time with screenshot; see Q :) $\endgroup$ – Marcus Müller Apr 4 '17 at 18:03

You must log in to answer this question.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .